Fabrikant 2e voor pagina

Fabrikant en importeur

Certificated care solutions 4allfeet

Neskrid test 4Allbrands orthopedische schoeiseloplossingen in combinatie met alle modellen en merken schoeisel uit uw assortiment. Voor u als fabrikant / importeur is in het Neskrid Online Customer Systeem (NOCS) een actueel overzicht inzichtelijk van uw eigen assortiment in combinatie met 4Allbrands orthopedische schoeiseloplossingen. U kunt zelf testen aanvragen en de voortgang van het testproces volgen. 

Producten

De 4Allbrands orthopedische schoeiseloplossingen zijn volledig afgestemd op de vereiste gebruikstoepassingen waarvoor het schoeisel is bestemd.

Private label

Neskrid biedt de mogelijkheid om haar orthopedische schoeiseloplossingen als private label producten voor u te ontwikkelen. Deze worden volledig afgestemd op uw wensen met betrekking tot materialen, verpakkingen, bedrukkingen en met uw eigen herkenbare marketing zoals merknaam, huisstijl en teksten. Neskrid levert haar producten met uw private label uiteraard exclusief aan u of in opdracht van u aan uw distributeurs.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid tot een private label? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier:

Contact opnemen

4Allbrands assortiment

Individuele orthopedische inlegzolen

Individuele orthopedische
inlegzolen

Individuele orthopedische aanpassingen

Individuele orthopedische aanpassingen aan schoeisel

Semi-orthopedische inlegzolen

Semi-orthopedische
inlegzolen