Modellen

Zoals de naam 4Allbrands al zegt, kunnen onze oplossingen compatibel zijn met alle merken en modellen (beroeps)schoeisel. Om dit mogelijk te maken, worden de oplossingen in combinatie met alle verschillende modellen getest. Voor onze oplossingen wordt er onderscheid gemaakt in vijf verschillende gebruikerstoepassingen, die allemaal eigen beschikbare merken en modellen hebben.

 

 

Daily, Sport & Outdoor

Momenteel zijn onze schoeiseloplossingen voor Daily, Sport & Outdoor beschikbaar voor alle modellen van ieder merk schoeisel. Alle oplossingen zijn gecertificeerd volgens Verordening EU/2017/745 (MDR). 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de merken waarvoor 4Allbrands beschikbaar is? Neem dan contact op met onze medewerkers middels het onderstaande contactformulier!

Work & Safety

Om ervoor te zorgen dat iedere gebruiker veilig en gezond kan werken, worden alle schoeiseloplossingen in combinatie met een model van een merk getest en goedgekeurd aan de hand van de laatste ISO-normen. Alle 4Allbrands oplossingen zijn gecertificeerd volgens de MDR-verordening en zijn getest en goedgekeurd conform de normen NEN-EN-ISO 20345:2022 voor veiligheidsschoeisel en NEN-EN-ISO 20347:2022 voor werkschoeisel.

Momenteel bestaat de merkenbibliotheek van 4Allbrands uit ruim 6.000 verschillende modellen schoeisel. Deze modellen zijn allemaal getest en goedgekeurd volgens de eerder beschreven richtlijnen. Mocht een model of merk nog niet in de merkenbibliotheek van 4Allbrands staan, kan de toevoeging van het merk of model aangevraagd worden. Neskrid 4Allbrands zal het betreffende model laten testen en bepalen of het aan onze merkenbibliotheek toegevoegd kan worden!

 

 

Belangrijk bij de gebruikstoepassingen Work & Safety:

Om de compatibiliteit en veiligheid van de schoeiseloplossingen met een bepaald model van een merk te onderzoeken, wordt ieder model getest in combinatie met onze schoeiseloplossing.